Zijwaartse sectionaaldeur

De zijwaartse sectionaaldeur is ideaal om even snel iets uit de garage te pakken de hele garagedeur hoeft dan niet geopend te worden. De deur schuift altijd naar binnen.

Diverse uitvoeringen
De zijwaartse sectionaaldeur kan naar wens handbediend of elektrisch aangedreven geleverd worden. Wanneer de auto geregeld binnen wordt gezet, gaat er niets boven het comfort van elektrische bediening op afstand. Voor een goede tochtafdichting is de zijwaartse sectionaaldeur voorzien van rubberen tochtstrippen tussen de panelen en rondom het deurblad. De zijwaartse sectionaaldeur is leverbaar in diverse deurprofielen en dessins. De deur is leverbaar in vrijwel alle RAL-kleuren. Naar keuze kan de deur links- of rechtsschuivend uitgevoerd worden, dit al naar gelang de wensen en bouwkundige mogelijkheden.

.... en zo functioneert het

De zijwaartse sectionaaldeur wordt door kogelgelagerde loopwielen in de bovenste looprail en door geleiderollen in de bodemrail door een 90 graden bocht langs de garagezijmuur geschoven. Voor extra inbraakwerendheid van handbediende deuren zorgt een driepuntsvergrendeling met onafhankelijke ingrijpende sluitgrendels en een tegen inboren beveiligde knopcilinder. Bij automatische deuren neemt de zelfremmende aandrijving deze vergrendeling over (alleen bij NovoMatic).

 

 

Buitenleven

Rolluiken

Buiten zonwering

Garagedeuren

Parasols