RolpoortenRuimtebesparend! Fungeert als een rolluik maar dan groter. De lamellen rollen op in de bak waardoor u geen hele plafondinstalatie in uw garage heeft. Rolpoorten worden op een uiterst eenvoudige gebruiksvriendelijke manier bediend, uiteraard elektrisch. Een kwalitatief sterke motor doet het zware werk. De afstandsbediening is voor u!

 
Duurzaamheid en vormgeving

Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u onze rolpoorten op waarde te schatten. Deze rolpoorten combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en vormgeving. Sterke geleiders, lamellen met zichtvenster en ventilatieprofiel en een soepele werking, het is allemaal mogelijk met de rolpoorten van Zonwering Vossen. De maatvoering in hoogte kan variëren van 1 tot maar liefst 4 meter.
 
Een veilig gevoel

Met onze rolpoorten kiest u voor gemoedsrust. Een sterke, veilige en praktische oplossing om grotere oppervlakten af te sluiten of als aternatief voor een garagepoort. De rolpoorten werken als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveer: ze kunnen dan niet opgetild worden. Rolpoorten van Zonwering Vossen vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Tevens zijn het goede geluidsisolatoren.

Voor jaren plezier

Wilt u een rolpoort die jarenlang storingsvrij hun werk doen? De lamellen zijn gearrêteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Ze zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen soepel hun werk.

In harmonie met het pand

Met rolpoorten van Zonwering Vossen maakt u een goede keuze. De rolpoorten zijn fraai van vorm en zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Alle rolpoorten worden op maat gemaakt. U bent verzekerd van een sluitend samenspel met uw pand! Een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren is mogelijk.

 

Vraag nu de Gratis brochure Garagedeuren van Verano® vrijblijvend aan.
Klik op onderstaande knop.

Buitenleven

Rolluiken

Buiten zonwering

Garagedeuren

Horren