Tuinparasols


Solero parasols, helemaal thuis in uw tuin

De tuin wordt steeds meer beschouwd als buitenkamer.  In een gezellige en functionele tuin kunt u zich even onttrekken aan de drukte en hectiek van alledag en bent u los van alle  verplichtingen. Met een parasol, groot of klein, creëert u in no-time een uniek en beschut eigen plekje in  uw tuin.  Een ruimte waar u zich heerlijk kunt ontspannen. Even een moment voor uzelf.  Rust is beseffen dat u niets hoeft te doen. Enkel genieten van het geluid van de vogels, een mooi boek of goed gezelschap.  Maak van uw buiten een heerlijke loungeplek met een degelijke, kleurvaste en waterafstotende parasol. Creëer uw eigen Solero-moment en laat u goed adviseren over de vele mogelijkheden en voordelen.

altijd groen in uw tuin

Solero brengt een uitgebreid assortiment tuinparasols op de markt van een uitstekende kwaliteit.  Meestal zijn deze parasols uit voorraad leverbaar. U heeft de keuze uit verschillende kleurvaste doektinten. Zwart is over enkele jaren nog steeds mooi zwart! Welke kleur u ook wilt, met Solero kiest u sowieso voor groen! De parasol, het doek inbegrepen, is namelijk 100% recyclebaar.

aandachtspunten

Bent u van plan om een parasol aan te schaffen? Neem dan zeker een paar van onderstaande punten mee in uw overweging, zodat u uiteindelijk de oplossing krijgt die u voor ogen heeft:

hoe groot is uw terras ?
welk budget heeft u in gedachten ?
wilt u een snelle levering (uit voorraad) of kiest u voor maatwerk ?
hoe vaak wilt u de parasols verplaatsen ?
zoekt u een zweefparasol of een parasol met een middenmast ?
staat er veel wind ?
wilt u de parasol snel kunnen openen en sluiten ?
moet de parasol boven de tafel kunnen sluiten, zodat u uw meubilair niet hoeft te verplaatsen ?
zijn de doeken kleurvast en waterafstotend ?
wilt u de parasol eventueel in uw terras (laten) verankeren ?
wilt u (eventueel later) de parasol nog uit kunnen breiden met verlichting of verwarming ?

Voor een optimaal resultaat laat u zich inspireren en goed adviseren. Wij hopen dat deze website hier een steentje aan bijdraagt. We staan voor een goed en eerlijk advies. Wellicht vindt u het fijn om te weten dat wij voor alle Solero parasols serviceonderdelen en losse doeken op voorraad hebben. Ongelukje gehad? Uitgekeken op de kleur? Uw parasol wordt met een kleine ingreep weer als nieuw.

 

Rolluiken

Buiten zonwering

Garagedeuren

Horren

Parasols