Muurparasols

In sommige situaties is het niet wenselijk of zelfs onmogelijk om een parasol in het terras te verankeren. U zou dan kunnen kiezen voor een verrijdbare parasolvoet. Vaak is een dergelijke voet toch een sta-in-de-weg. Zeker als u elke vierkante meter van uw terras of balkon wilt benutten. Solero muurparasols zijn dan een prima alternatief.

flexibel en wendbaar

Met de compacte en ruimtebesparende muurparasols van Solero maakt u meer schaduw dan u misschien verwacht. De kleinste muurparasol, Solero Prostor P4, heeft een doorsnede van 270cm. De meegeleverde muurbeugel is slechts 25 cm. hoog. Daarom kunt u deze wandparasol op bijna elke plek monteren. Bijvoorbeeld aan uw caravan, schutting, tuinhuis of achtergevel. Omdat u de P4 ook nog eens kunt kantelen en zwenken, beweegt u de schaduw moeiteloos over uw terras.

vierkant of rond

Heeft u wat meer beschutting nodig? Dan is de Solero Prostor P7 muurparasol een prima oplossing. Deze parasol komt in drie verschillende doekmaten: vierkant 250x250cm en 300x300cm of rond 350cm. De mast van de P7 parasol wordt aan de boven- en onderzijde aan de gevel gemonteerd. De muurbeugels zijn draaibaar; ook met deze muurparasol kunt u de schaduw dus makkelijk naar uw hand zetten.

een originele Solero aan de muur ?

Tenslotte hebben we nog de Solero Prostor P6 (Uno en Duo) in het programma. Deze vierkante muurparasols kunnen weliswaar niet draaien, maar zijn wel onderling koppelbaar. Door de parasoldoeken van 250 of 300 cm. door afritsbare doekgoten met elkaar te verbinden, ontstaat een zonweringsysteem tot een oneindige breedte! Deze muurparasol wordt dan ook vaak gekocht in plaats van een zonnescherm.  De muur wordt door een zonwering tamelijk zwaar belast. Zo niet met deze muurparasols. De kracht wordt verdeeld over de mast, waardoor de parasols ook geschikt zijn voor montage aan een uitbouw, serre of historisch pand.

Rolluiken

Buiten zonwering

Garagedeuren

Horren

Parasols