Rolluiken

Een veilig gevoel: met rolluiken van Zonwering Vossen kiest u voor gemoedsrust. De rolluiken werken als goed hang- en sluitwerk waarvan u jaren plezier zult hebben. De lamellen van onze rolluiken zijn gearrêteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Ze zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen geruisloos hun werk. De rolluiken zijn fraai van vorm en zijn verkrijgbaar in 13 kleuren dus in harmonie met uw huis. Allen worden op maat gemaakt. Een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren is mogelijk. Nieuw in ons assortiment zijn de rolluiken van Bubendorff. Dit exclusieve rolluikenmerk is de enige producent die een perfect werkend rolluik op zonne energie heeft. Geen kabels, geen hak en breek werk. Wij monteren het rolluik en U bediend het met de bijgeleverde afstandsbediening. Simpeler kunnen wij het niet maken.

Selecteer de rolluik naar uw wensen:

Standaard Rolluik

Rolluiken op zonne energie

RV49 Safe RolluikBedieningscomfort voor uw rolluiken

Steeds meer mensen bedienen hun rolluiken elektrisch. Een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte Somfy elektromotor doet dan het werk. De Somfy afstandsbedieningen zijn ideaal om uw rolluiken op afstand te openen en te sluiten. Met één Somfy afstandsbediening bestuurt u één of meerdere rolluiken, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.

Ruim zendbereik

De radiosignalen hebben een reikwijdte van 20 meter, dwars door twee betonnen muren.

Veiligheid

Geen kans op ongewenste bediening dankzij een willekeurige zendcode met 16 miljoen combinaties.

Garantie

We geven maar liefst 5 jaar garantie op onze producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens 5 jaar.

Fraaie oplossing

Door de draadloze werking nagenoeg geen bekabeling in uw woning
.

Vraag nu de Gratis brochure Rolluiken van Verano® vrijblijvend aan.
Klik op onderstaande knop.

Buitenleven

Rolluiken

Buiten zonwering

Garagedeuren

Horren