Tuindecoratie

Bloembakken en vijverbakken

Door het mooie strakke uiterlijk en vele gunstige eigenschappen wordt aluminium meer en meer voor tuindecoratie toegepast. Daarom introduceren wij nu onderhoudsvrije en duurzame aluminium bloembakken en vijverbakken. Deze tuindecoratie combineert prachtig met de aluminium terrasoverkappingen en tuinafscheidingen van Verano en maken van uw tuin een uniek geheel.

Eigenschappen

De tuindecoratie is uitgevoerd in aluminium. Aluminium is een kwalitatief zeer hoogwaardig materiaal dat enerzijds sterk en solide en anderzijds licht in gewicht is. De bloembakken en vijverbakken worden standaard voorzien van een donkergrijze structuurlak die krasvast is. Door de fijne structuur is het aluminium waterafstotend en daardoor hecht zich minder vuil op het oppervlak.

Afmetingen
De bloembakken en vijverbakken zijn verkrijgbaar in drie standaardmaten:
• Bloembak Klein: 550 (L) x 550 (B) x 460 (H) [mm]
• Bloembak Groot: 1000 (L) x 1000 (B) x 640 (H) [mm]
• Vijverbak: 3000 (L) x 1000 (B) x 600 (H) [mm]
(Afwijkende formaten op aanvraag)
Aluminium bakken zijn uitermate geschikt om bomen of planten in te zetten. Ze zijn licht van gewicht, dus ook perfect voor dakterrassen. De vijverbakken bestaan uit kolommen, een stapelprofiel en een afwerkrand van 140 mm breed.

Combinatiemogelijkheden
Vossen zonwering biedt naast de aluminium bloembakken en vijverbakken een compleet bijpassend aluminium assortiment voor uw tuin, waaronder de V850 Varese terrasscherm en de V750 Martinique tuinschermen. Met deze unieke aluminium producten creëert u een
eigen sfeer en alles is onderhoudsvrij.

 

Vraag nu de Gratis brochure Tuinschermen van Verano® vrijblijvend aan.
Klik op onderstaande knop.

Buitenleven

Rolluiken

Buiten zonwering

Garagedeuren

Horren