Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/zonweringv/domains/zonweringvossen.nl/private_html/connection/functions.php on line 130
Somfy RS100 rolluik motor | Zonwering Vossen
×

Somfy RS100 rolluik motor

De RS 100 IO is Somfy’s meest geavanceerde rolluikmotor, waarbij u het rolluik op afstand kan bedienen.  Bent u op zoek naar de beste rolluikmotor? De RS 100 is de motor die u zoekt. De RS 100 is een IO motor, dit betekent dat de motor een terugkoppeling geeft, zodat u altijd weet wat de stand is van het rolluik en of er een obstakel is. Het beste kunt u dat natuurlijk zien in het besturingssysteem Tahoma en Connexoon.  

De RS 100 onderscheidt zich van andere motoren door een aantal unieke voordelen:

 • Ongelofelijk stille motor dankzij speciaal ontworpen constructie.
   
 • TCS (Torque Control System) zorgt voor een instelbare snelheid, waardoor de motor nog stiller wordt indien gewenst.
  Soft start / soft stop functie waardoor de motor vlak voor de onderste en bovenste positie even afremt en zo extra zacht sluit.
   
 • Bescherming tegen obstakels – Zodra de motor een obstakel tegen komt. Beschermt het automatisch tegen schade door te stoppen met draaien
   
 • Bescherming tegen schade door vastvriezen – Vriest het rolluik vast in de winter zonder dat je het in de gaten hebt, dan trekt de motor niets kapot bij het openen. Hij stopt en voorkomt zo schade aan het rolluik.
   
 • Instelling van de voorkeurs (My) positie – Zodra de motor afgesteld wordt, stelt deze automatisch een tussenpositie in, die met de My toets van de afstandsbediening opgeroepen kan worden. Zo heb je meteen een handige tussenstand zonder extra werk.